02 MayGoda konferensaktiviteter på hotellet

Möten och konferenser kan både vara till för att informera och presentera förslag, utveckling och idéer men en konferens idag är mycket mer en teambuilding aktivitet där det handlar om att stärka gruppen, bygga gemenskap och få alla att känna som en den av arbetet. Helt enkelt konferenser utvecklar arbetssituationen och inget gör det bättre än lyckade konferensaktiviteter. Utbudet av konferensaktiviteter på marknaden är stort och växande så det gäller att välja något som man kan känna passar sin grupp. Ett hett tips är det som varit populärt på senaste tiden är konferensaktiviteter i natur och så klart goda aktiviteter som de där man kan prova på att laga mat eller lära sig mer om någon specifik råvara, vin eller varför inte choklad.

 

Smakfulla konferensaktiviteter på Körunda

Södra Stockholms bästa konferensanläggning i vårt tycke ligger knappt 30 minuter söder om city, Körunda hotell och konferens är en komplett modern konferensanläggning som erbjuder möten i skön natur. Omgiven av skog och sjö passar konferenshotellet nära Stockholm för konferensgrupper upp till ca 120 personer.

Bekvämt boende på Körunda

Hotellet har 51 rum som kan användas som enkel eller dubbelrum vilket ger totalt 102 bäddar. Man sover gott på Körunda, de stilrena rummen går i ljusa färger med inslag av trä och smakfulla färger på inredningsdetaljer. Lugnet och harmonin från omgivningen gör att man sover väldigt gott och när man vaknar upp till den härliga frukosten blir man direkt redo för en ny dag fylld av möten och kanske fler spännande konferensaktiviteter.

Körunda är ett utmärkt val för en konferens, vi kan inte mer än varmt rekommendera er att planera ett besök till denna oas för möten och konferenser nära Stockholm.